noun_Email_707352 noun_917542_cc Map point Play Untitled Retweet Group 3 Fill 1

Cyber Up 2024

Poznáte svojho kybernetického nepriateľa?

3.10.2024 / Košice
Zaregistrujte sa

Nenechajte si ujsť prvý ročník Cyber Up, udalosti zameranej na kybernetickú bezpečnosť. Táto akcia je voľným pokračovaním našich predchádzajúcich aktivít v Košiciach, ale vôbec nevadí, ak je to vaše prvé stretnutie s nami. Čakajú vás zaujímavé prednášky z rôzných oblastí cybersecurity, odborníci z praxe, zábavný sprievodný program, jedlo, nápoje a afterparty. Využite príležitosť opýtať sa priamo tých najpovolanejších na všetko, čo vás zaujíma. Prednášky, sprievodný program a všetko ostatné bude v češtine a slovenštině.

Vstupné sa neplatí, stačí sa zaregistrovať a potom si s nami prísť užiť prvú z mnohých kybernetických akcií. 


Kde?
Kasárne/Kulturpark, Kukučínova 2, 040 01 Košice

Kedy? 3. októbra od 15:00

Doprava? Zastávka MHD Námestie osloboditeľov

Parkovanie? Podzemné parkovisko alebo v blízkosti


Zaregistrujte sa

Nie ste presvedčení? Pozrite si program nižšie a detaily rečníkov. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať mailom na jana.borutova@tietoevry.com alebo cez LinkedIn.

Na akcii stále pracujeme, časy v programe sú približné a môžu sa zmeniť.

3. október

14:30
Otvárame dvere
15:00
Začiatok akcie
15:30
Zero Trust – Obchodná fráza alebo Bezpečnostný model? - Zbyněk Pšenica (Tietoevry)

Prednáška sa zaoberá konceptom "Zero trust" (nulovej dôvery) v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Zero Trust je bezpečnostný model, ktorý odmieta implicitnú dôveru pre všetkých používateľov a zariadenia v sieti a namiesto toho sa spolieha na kontrolu prístupu založenú na autentifikácii a autorizácii. Prezentácia vysvetľuje, ako táto koncepcia poskytuje lepšiu ochranu pred hrozbami a útokmi, ktoré využívajú slabé miesta v sieťovej infraštruktúre.

16:30
Prestávka na občerstvenie
16:45
Shhh... that's my secret, dude - Hung Ngo (PwC)

Buďme úprimní, internet je pokazený. Tajomstvá ležia všade. Niektoré z nich sú dostupné vo verejných repozitároch, niektoré ležia hlboko zahniezdené v histórii revízií, ale stále sú problémom. V prednáške sa zoznámite s niektorými nástrojmi a technikami, ktoré môže šikovný vývojár použiť na boj proti šírenie tajomstiev.

17:45
Prestávka na občerstvenie
18:00
Ako si vybrať správne zameranie v kybernetickej bezpečnosti: Praktické rady a osobné skúsenosti - Veronika Krajčovičová (bugino)

Moja cesta k odbornosti v kybernetickej bezpečnosti. Tipy pre úspešnú kariéru v kybernetickej bezpečnosti. Stručný prehľad rôznych oblastí kybernetickej bezpečnosti (napr. etický hacking, forenzná analýza, bezpečnosť sietí, incident response…). Odporúčané zdroje pre (samo)štúdium. Význam certifikácií a ktoré sú na začiatok najdôležitejšie. Ktoré faktory zohľadniť pri výbere špecializácie (osobné záujmy, trhový dopyt, dostupné zdroje a vzdelanie). Prehľad rôznych rolí a ich požiadaviek.

19:00
Networking, diskusia, raut

Speakeri

Hung Ngo
Cyber Security Engineer (PwC)
Známy aj ako Hungo Boss je cyber security engineer, ambasádor Snyk & GitGuardian a prednášajúci so záujmom o aplikačnú bezpečnosť. Keď práve neprednáša, rád relaxuje pri ošetrovaní pixelových zvierat a pestovaní virtuálnych záhonov v Stardew Valley.
Veronika Krajčovičová
CTO (bugino)
Je nielen odborníčkou v oblasti informačnej a kybernetickej bezpečnosti, ale aj aktívnou členkou národnej kapitoly Women for Cyber, ktorá združuje ženy pracujúce v oblasti kybernetickej bezpečnosti a snaží sa ich podporovať a motivovať. Pôsobila v Taliansku ako poradkyňa pre súkromný sektor.
Zbyněk Pšenica
IT konzultant v oblasti správy a riadenia identit (Tietoevry)
V oblasti IT bezpečnosti pracuje od roku 2008. Začínal v oblasti bezpečnosti a riadenia rizík a posledných niekoľko rokov pomáha klientom so správou a riadením identít. Jeho hlavnou doménou je správa a riadenie privilegovaných účtov.

Na Cyber Up si každý nájde niečo pre seba! Cyber junior, študent alebo len nadšenec, ktorého fascinuje kybernetická bezpečnosť, zaujímajú ho všetky informácie a chce sa stretnúť s inými ľuďmi z tejto oblasti a učiť sa od tých najlepších. Odborník na kybernetickú bezpečnosť, ktorý sa chce ďalej obohacovať, špecializovať a tiež sa na veci pozerať komplexne, a chce diskutovať o najnovšom vývoji a technológiách. Alebo expert, ktorého zaujíma pohľad iných odborníkov na danú problematiku a chce s nimi konštruktívne diskutovať a na podujatí sa chce stretnúť aj s menej skúsenými ľuďmi a odovzdať im svoje know-how.

Contact us

Jana Bořutová

Cybersecurity Engagement Manager

Speakeri

Hung Ngo

Cyber Security Engineer (PwC)

Veronika Krajčovičová

CTO (bugino)

Zbyněk Pšenica

IT konzultant v oblasti správy a riadenia identit (Tietoevry)

Sdílet na Facebook Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedInu